Gewetensvraag

DichteresMetHoop

Wat is een
gewetensvraag?
Vraagt
mijn geweten
zich af.

Is het de vraag over
hoe wat waar wordt
en wanneer wie? Of
waarom?

Of gaat het over
goed en kwaad of
net die ingeving die
wel kwaad lijkt, maar
goed bedoeld is?

Ach mens
laat je geweten
spreken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DichteresMetHoop (Actief sinds: 12-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gewetensvraag’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.