Zeg het mij

dichterbij

Zeg mij wat te doen
als ik het niet begrijp

Zeg mij wat te doen
als ik je pijn doe

Zeg mij wat te doen
als ik te vlug ga

Zeg mij wat te doen
als ik dwaal

Zeg mij wat te doen
als ik het niet zie

Zeg mij wat te doen
als het teveel wordt

Zeg mij wat te doen
als het donker wordt

Zeg het mij

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

dichterbij (Actief sinds: 08-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zeg het mij’ van dichterbij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.