INLOGGEN
«»

Hou van jezelf


Als je eens een keer om je heen kijkt
Beseft wat je allemaal hebt bereikt
Als je eens een keer om je heen kijkt
En over je hart strijkt
Je armen uitreikt

Als je vergeeft, als je beleeft
Alleen al dat je leeft
Als je dat allemaal zou beseffen
Niets is recht niet is effen

Niets is wit niets is grijs of zwart
Kijk toch eens in je hart
Kijk eens hoe mooi je bent,hoe mooi je kan zijn
Kijk eens goed naar binnen,
Dat gevoel is zo ontzettend fijn
Je moet ergens beginnen
Begin met jezelf beminnen

Kijk goed niet alleen met je ogen
Die hebben je al te vaak bedrogen
Kijk goed niet alleen voorruit of terug
Wil het allemaal niet te vlug en wees niet stug

Sta eens open voor alles positief
Sta een open voor een ander perspectief
Wees aardig wees lief
Maar vooral voor jezelf om mee te beginnen
Voel je niet zo verloren je hebt nog zoveel te winnen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-11-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Tjieka
Actief sinds: 07-11-2014Informatie bij het gedicht:

Voor speciaal iemand in mijn leven die maar niet genoeg om een ander of zichzelf kan geven. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hou van jezelf’ van Tjieka zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.