INLOGGEN
«»

Tijden van weleer

weer broedermoord
maar zij die aan
de touwtjes trekken
worden nooit gehoord

steeds genadelozer
wordt de strijd
het gelijk zal zegevieren
door de wapenkwaliteit

de tijden van weleer
keren in het oog om
oog en tand om tand
de mens heeft niets geleerd

democratie is slechts
een spel om naar te kijken
de macht blijft steeds bij hen
die zich al graaiende verrijken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014Informatie bij het gedicht:

02/07/2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tijden van weleer’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.