Zombies in een heksendans

wil melker

in witte bekkies
trekt de zenuwtic
wie wordt de held
alles draait om geld

geprogrammeerd en
voorgekauwd hoe lang
ieder de bal vasthoudt
en een patroon neerzet

zij werken
met kadaverdiscipline
de goed geoliede machine is
giftig door de machtsadrenaline

tot een doelpunt
het ego laat ontploffen
zombies in een heksendans
waanzin is niet meer te stoppen

waar is het spel de lach
weer als vrienden
samen kunnen spelen
geld en macht verzieken dat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Informatie bij het gedicht

13/06/2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zombies in een heksendans’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.