Vraagtekens

Lúthien Oronar

Als deze woorden
zo diep de ziel raken
adem stokt
tranen breken

weet je dat een kern
een wezenlijk punt
geraakt is

waar de ander zich
afsluit
opent het een deur

naar diepe bronnen
vergeten leed

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Vraagtekens’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.