INLOGGEN
«»

Manifest

De wereldorde
is als een boer die kunstmest
strooit om van te leven
zijn manifest is
voordat je gaat maaien
je eerst groei moet geven

maar als een gek
met wanorde in zijn hoofd
ons van die groei beroofd
door verderf te zaaien

dan wordt die wereldorde
een manifest en
vast verbond tussen
levenden en doden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Manifest’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.