Die jóekel van een oplader...

Dakoyria

Het blijft me maar intrigeren hoe die jóekel
van een oplader zijn inhoud al kiepend
deponeerde...
Exact daar waar de vracht van node was,
effect ging sorteren

Alleen al het nemen van die kleine rotonde
Op een centimeter nauwkeurig verstomde
Wat een vák en stuurmanskunst...
Bepaald niet dagelijks te zien, maakte het

veel in me los. Bij mij volledig in de gunst!
Met altijd nog volledig respect voor hen die
hiervan ook houden, deze rimpelloze precisie,
een heuse kunst.

Dakoyria, 2023.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die jóekel van een oplader...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.