Volkomen vrij van enige koketterie

Dakoyria

Zo vrij van enige koketterie zoals zij
door het leven placht te gaan
Met een helder inzicht waarop menigeen
zich volkomen stuk liep...
Deze van zichzelf al mooie vrouw die
zich op oeroude bestaande principes
beriep.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-11-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Volkomen vrij van enige koketterie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.