De Pioenrozen doen het goed!

Dakoyria

Een weeïg zoete geur komt mijn neus binnen, een mega-
grote bos Pioenen die haar er verspreidt
Zachtroze is de kleur en mij bijna het zicht belet...
Niet te tellen grote, al uitgekomen bloemen Amper nog
durf ik me te bewegen of zelfs maar lichtjes adem te
halen, laat staan dat ik de witte vaas omdraai of verzet!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘De Pioenrozen doen het goed!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.