Gouden dirigeerstokje

Dakoyria

Als oudere heb ik met het rapgebeuren niet
zo heel veel Maar door die ene, bij het
amateur dirigeren kreeg ik toch mijn deel!

Ademloos keek ik hoe en wat hij als leek
zomaar verrichtte...
Een compleet orkest en heel anderssoortige
muziek

Zijn grote muzikaliteit nog verder deed op-
lichten Ik vergat de plaats en het uur
Tsjongejonge, deze jongeman die per saldo

won en naar mijn idee vokomen terecht!
De voorbereidingen loodzwaar maar vol vuur,
zichzelf afdoende op de kaart gezet.

Uiteindelijk maak je publiek niets wijs en won
hij die felbegeerde hoofdprijs.
De ook geweldige Simone Kleinsma had het

nakijken... Sor ging dus heel voldaan met de
eer strijken.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gouden dirigeerstokje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.