Als oudjes weer gaan zingen...

Dakoyria

Het ontroerende aan die zo oude mensen,
tamelijk goed nog wel bij stem...
Verhalend van hun zieleroerselen waarmee
ook ik wel bekend ben

Maar kunnen mijn woorden wel aangeven
wat ik zoal mocht ervaren? Zij zijn niet daar
Alleen mijn lijf dat subtiel aangeeft en een
eigen taal spreekt

in een reactie op hen die ik nooit en te nimmer
zou kunnen of zelfs maar willen evenaren!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als oudjes weer gaan zingen...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.