INLOGGEN
«»

Beukenreus

Ritselende bladeren
In kronen van eeuwen
Waaruit bladeren zweven
Zichtlijnen die kracht geven

Takken vieren
Bij het spelen van de wind
Rustgevende indruk
Hij staat op een voetstuk

Boomreus
In weerbarstig woestijnzand
Je strijd is frappant
Je had geen keus

Het leven is getekend
De strijd van het bestaan
Als kronkelend sieraad
Liet je de geselende wind over je heen gaan


Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beukenreus’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.