INLOGGEN
«»

Blauwe gloed

Blauwe gloed
Serene sferen
Mysterieuze beelden
Het voelt goed

Mozaïeken in landschapspatronen
Waar konijnen en vossen wonen
Lijsters bevolken meidoornstruwelen
Ogen laten spelen

Bevleugelde vrienden in de lucht
Een haasje spelend in z’n vlucht
Blauwe gloed streelt ieders gemoed
Alles samen delen

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Blauwe gloed’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.