INLOGGEN
«»

Van harte hulp aanbieden

Volkomen te goeder trouw informeert hij hoe
het met mijn gezondheid staat...
Wat beschaamd antwoord ik dat ik veel
klachten ken, maar dat het met wat moeite
gaat...

Dit is geheel naar waarheid, maar tegelijk
schaam ik me ook dood:
Ook hij is immers niet vrij van serieuze
kwalen en toch maar mooi zijn hulp aanbood!

De tuin is nogal een dingetje, waarvoor hij
trouw en van harte ging
Hij houdt zonder enige twijfel veel van
tuinieren en houdt er mijn aandacht vast

Hoewel oud, toch zo een heerlijk ding!

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-07-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Van harte hulp aanbieden’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.