INLOGGEN
«»

Nadia

Nadia In mijn leven ben ik in een bepaalde situatie beland en wist niet welke kant ik op moest en hoe verder.
Veel kwam op mijn af en wist niet hoe mee om te gaan.
Ik dacht als velen dat ik de meeste pijnen en klachten had en voelde me daardoor verdrietig en niet begrepen.
Eens zag ik Nadia en was even stil omdat mijn situatie vergeleken met Nadia minder erg leek.
Nadia had velen pijnen , maar bleef stralen en lachen.
Nadia bleef het leuke van het leven en de mens inzien ondanks ze wist dat het niet lang meer zou duren.
Nadia jij bent een zonneschijn voor velen geweest die het moeilijk hadden en niet wisten hoe verder.
Jij heb laten blijken dat hoe zwaar het ook mag zijn, je altijd vertrouwen moet hebben op de Here en hij jouw pad vereffenen zal.
Je bent er niet meer in ons midden maar in ons hart en gedachten zal je er altijd wezen.
Dankje Nadia

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 08-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Aimable
Actief sinds: 08-10-2017Informatie bij het gedicht:

Special voor Nadia Rijme-Goodett Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Nadia’ van Aimable zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.