INLOGGEN
«»

Gedichtjes

Gedichtjes zijn cadeautjes,
die zich aandienen,
wanneer ik ze nodig heb.
Het zijn de pareltjes van de zee,
de diamant in de ring,
de kers op de taart.
Ze maken de gelegenheid,
net even wat meer af.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gedichtjes’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.