INLOGGEN
«»

Dansen in alles

Een stralende danseres
Zweeft in passie door het leven
Wat het ook voor haar voeten gooit

Ze valt hard of struikelt
Voelt de pijn en ziet de wonden
En lacht in een pirouette

De borst vooruit
Haar blik open en krachtig
In alles prachtig

Dansend in het nu
Leeft zij het leven als een feest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wichard de Krijger
Actief sinds: 04-02-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dansen in alles’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.