INLOGGEN
«»

Leren práten!

Lispelen of haspelen deed je werkelijk nooit
Zomaar precies op tijd het júiste woord eruit
gegooid...
Dát voorwerpje in de koelkast wou ook jíj zo
graag hebben Je wees het daarom nadrukkelijk
aan Jouw eerste schreden op het taalpad,
zo geweldig gedaan!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-01-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Leren práten!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.