INLOGGEN
«»

Weerzien

"Hoi" zei je stralend, zoals je bent
Je grijpt mijn beide handen beet
Ik herken je stem zo goed

en til je moeiteloos
uit een waas van water
Het is zo natuurlijk zoals je doet

Ik staar je aan, vertel je zonder geluid
je begrijpt me, en volgt me
Verwonderd, zo echt

Met luid kloppend hart
breng ik je, wijs ik je de weg
Zonder enige moeite, of gevecht

Geen obstakels, geen weerstand
Een prachtig ogenblik van weerzien
zo natuurlijk, zo normaal

roep je intens haar naam
en ik huil
aanschouw een innig onthaal

Ik huil zo hard, van geluk
omdat niks verloren is
is dit wat ze met grenzeloos bedoelen?

Zelfs nu, uren voorbij
deze droom
kan ik je glimlach voelen

tot in mijn diepste
Dromen als deze
beleef ik het liefste

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 10-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Erna Kagenaar
Actief sinds: 10-01-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weerzien’ van Erna Kagenaar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.