INLOGGEN
«»

het haar wat opgestoken

zag je dat ik liep
holde, sprong, dat
alle mensen klapten
want ik zong

een melodie
zo uit de lucht geplukt
met tonen op de vlucht
het refrein is ook gelukt

ik zocht naar ogen
een mond die bij
mij paste die ook
zo heerlijk lachte

ik zag je staan
het haar wat opgestoken
je keek me aan en hebt
de anderen opzij geschoven

je liep en holde
sprong zo in mijn armen
de mensen klapten luid
samen deden we de wereld uit

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

wil melker
Actief sinds: 07-02-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘het haar wat opgestoken’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.