Ik kom zwaar tijd tekort!

Dakoyria

Zo vele televisiezenders zijn er in getal
Geregeld weet ik daarom niet wat ik nú
dan eens kiezen zal...

Vanzelfsprekend laat ik me leiden door
mijn eigen smaak en interesse; vaak kom
ik zelfs tijd tekort!

Voeg daarbij nog de vele sportelementen
Je begrijpt, het is vooral dan slaap waaraan
het me het meeste schort!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik kom zwaar tijd tekort!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.