Zomers plezier: nat!

Dakoyria

Altijd opnieuw zomers plezier met koel water
in verband gebracht...
Een megagroot zwembad in de tuin dat jonge
kinderen wacht

Overvolle stranden, auto's niet meer te tellen
Zwembaden niet echt een alternatief, Blauwe
alg in meren en plassen Deskundigen die
voorspelden

Niet aan te slepen bier, limonade en water,
per saldo is ook dát nat!
In huis begeef je je naar een verfrissende
douche of meer spaarzaam, een koud bad

Desnoods dep jij je voorhoofd met een washand,
kleddernat... De inwendige mens heeft tevens
behoefte aan vocht: dus vooral oudjes, drink je
aan genoeg water!! ladderzat.

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Zomers plezier: nat!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.