Het leven is een rollercoaster

Lesley Biest

Stappen zetten al zijn het er een paar ,
en misschien zie je daar het geluk wat er ligt ja het ligt voor je klaar .

Maar ook tijden met pech ,
ook tijden die je lijden naar een nieuwe weg .

Er zijn altijd mensen waar je op kan leunen ,
er zullen altijd mensen zijn die je steunen .

Maar jij kunt maar een ding doen en dat is het leven leiden zoals jij dat wilt doen ,
het verleden telt niet mee die nare ervaringen uit je hersenpan weg doen .
Maar ook daar heb je wat van opgestoken ,
Het is net alsof je dingen bij leert net zoals leren koken .

Emoties die de levensloop bepalen van iedere vrouw of man ,
maar geniet zolang het kan .

Ooit kom je er achter wat goedkoop is en wat duur ,
Verdiend iemand zijn eigen loon ,
koopt voor jou die dure iPhone
Maar het mooiste wat je kunt geven aan iemand komt uit je hart & uit je ziel ,
vooral toen je voor haar of hem als een blok viel .
Het jawoord in de kerk ,
dat ene woordje ja klinkt zo sterk .
Voor mensen samen ,
ik hou van je roepend op daken en uit ramen .

Weer een gedicht is afgerond omdat ik het graag doe ,
nee ik ben door de inspiratie nog lang niet gedichten moe .
Succes met het leven ,
ik hoop dat het je veel geluk zal brengen dat is iedereen zijn streven !!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-01-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lesley Biest (Actief sinds: 08-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het leven is een rollercoaster’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.