Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

Gods Licht bescheen ons

De stad in duisternis gehuld,
het kunstlicht was verdwenen.
Maar buiten in die donk`re nacht,
was er een grote sterren pracht.
God heeft ons met zijn licht beschenen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-10-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020
Informatie bij het gedicht:

Het was in November 2012. De bliksem was in een transformatiehuisje geslagen. Het was zo verschrikkelijk donker, het was nacht . Ik keek naar buiten over De Lek heen, ineens zag ik een heel stuk blauwe lucht aan de hemel, werkelijk vol met sterren . Bijna niet te geloven, ik heb daar toen een foto van genomen.Door vrienden gezien.
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gods Licht bescheen ons’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.