INLOGGEN
«»

Doorkijkje in het bos

Doorkijkje in het bos
Waar de lianen groeien
Geurende kamperfoelie mag bloeien
Natuur gedachten weeft

Vlinders zweven
Bloeiwijzen van hop
Brandnetels te kust en te keur
IJsvogelvlinders tonen hun kleur

Het groene gras
Verstrengelende takken
Dode hout in structuren
Het landschap avontuurlijk was

Doorkijkje om wild te spotten
Tonderzwammen duiden op rotten
Lianen slingerend voor je ogen
Natuur maakt het leven bewogen

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Doorkijkje in het bos’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.