Het pragmatischer bekijken

Dakoyria

Ik ga het nu pragmatischer bekijken, besloot ik
na enig gepeins Niets meer van mijn boosheid
laten blijken, dat geeft troubles naar je kunt
verwachten

De constatering dat aan mentaliteit zo niets
is veranderd in vijftig jaar tijd...
Die beroepsgroep waarmee ik het zo vaak
aan de stok dan had... Helaas al te waar!

Ik hoop van harte dat ik de mij nog gegeven
tijd rustig uitzitten zal en niet al teveel hoef
te 'struggelen' met die mij steeds weer
door mij zo ervaren 'bal'!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-08-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Het pragmatischer bekijken’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.