INLOGGEN
«»

Als maanlicht speelt

De nacht leeft
Een sfeer die adrenaline geeft
Krekelzang diep en zacht
De maan lacht

Het mag je overkomen
In nachtelijke natuur wonen
Zo ver weg maar ook dichtbij
Het ongrijpbare speelt rank en vrij

Sterren stralen
Deze nacht vertalen
Krakende geluiden uit het nachtelijke zand
Alsof je in Afrika bent beland

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-07-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Als maanlicht speelt’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.