INLOGGEN
«»

Oesterzwam

Wandelen door de oude beukenlaan
Waar 200 jaar oude beuken staan
De tijd is van ze af te lezen
Je wilt er zo graag wezen

Een innemende sfeer van ritselend blad
Waar een reegeit je even vergat
De sierlijk gevormde takkenkronen
Waar bovenin nog boommarters wonen

Gaten in stammen door de natuur uitgediept
Een zwarte specht heeft er al menig houtsnipper uitgekiept
Door een boomspleet is een oesterzwam tevoorschijn gekomen
Het leven is hier dromen

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Oesterzwam’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.