INLOGGEN
«»

Het stille pad

Woudreuzen van Douglash-spar
Naalden en mossen
Bosbeelden in groen en bruin
Zuivere lucht is jouw fortuin

Paddenstoelen in alle mate en kleuren
Sponszwammen en russula’s
Ochtenddauw laat het bos er geuren
Louter geflits van wat fotocamera’s

Het stille pad
Die andere gedachte waardoor jij vergat
Het gevoel vredig laten wiegen
Als je jonge spechten uit ziet vliegen

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het stille pad’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.