INLOGGEN
«»

Ochtend

Ik word wakker,
Ik kom uit bed, doe mijn ochtendjas aan
En trek de band ietwat strakker.

Ik kijk even in de spiegel,
Ik zie mijzelf zo staan,
Zo muf, zo duf, ik giechel.

Ik zet een beker koffie klaar,
En terwijl die langzaam afkoelt
Doe ik wat water in mijn haar.

Ik drink de koffie helemaal op,
Stap de deur uit en op de fiets,
Rijd ik door totdat ik bij het stoplicht stop.

Ik sta lang stil,
Ik word geïrriteerd,
Omdat ik zo graag door wil.

Hij springt op groen,
Ik schrik ervan maar ben opgelucht,
Ik wil tenslotte nog zoveel doen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 13-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

C.M. Brown
Actief sinds: 12-02-2021Informatie bij het gedicht:

Geschreven op 13/02/2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ochtend’ van C.M. Brown zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.