Nieuwe Intercity

Ies 't Hart

Ik reed van Den Haag naar Assen
En moest toen eventjes plassen
Dus ook mijn handen wassen

Lekker vloeibare zeep op mijn handen
Water was echter niet voor handen
Wat moet ik met die zeep op mijn handen

Met een hand doekje afvegen
Het valt wel een beetje tegen
Ik heb er niets van gekregen

Daar sta je dan in de trein
Toch eventjes niet zo fijn
Zonder oplossing in je brein

Ies
























































































































































Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nieuwe Intercity’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.