INLOGGEN
«»

Een zee van maanlicht

Een zee van maanlicht

Golven in de nacht
De zee zingt zo zacht
Glinsterende weerspiegeling van de maan
Samenzijn is zo aangenaam

De vredigheid van de zee
Het geeft voldoening mee
De maan kijkt het aan
Emoties zijn met de momenten begaan

De nacht en de zee
De maan geeft het water glinsteringen mee
Golven dijnen zo zacht
De zee heeft je op het strand aan het slapen gebracht

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een zee van maanlicht’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.