INLOGGEN
«»

Zonlicht op Mossel

Als het licht speelt tussen de bomen
En jij gedachten weg laat dromen
Visioenen door natuur gegeven
Beland in een wereld van beleven

Als natuur speelt als harpmuziek
Vogels zingen in een vrolijke ritmiek
Het voelt spontaan en heel sereen
En zonnestralen alle kanten op verdween

Je hebt er gemoedsrust uit meegenomen
In het plaatje blijven wonen
Je hebt Mossel in je hart gesloten
De Veluwe is in jou ontsproten

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zonlicht op Mossel’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.