INLOGGEN
«»

Het kleine is groots

Nevels dansen
Vredig woud
Schimmige stammen
Kil en koud

Het bos is doodstil
Temperatuurverschil
Het jaar praktisch voorbij
Op het pad, een door nevelvocht, donker gekleurde veldkei

Je kunt het kleine bewonderen
Neveldruppels op bloeiend mos
De ondoorgrondelijke wereld van het kleine
Zij, die het leven in het bos verfijnen

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-12-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het kleine is groots’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.