Stilte revier

Door: Roel van Ekeris

Stilte revier

Zachtjes speelt de wind
In een wereld waar je kleurenspel bemind
De stilte is er een zege
Het tikken van wat regen

Stilte revier
Druppels op het laatste groen
Een Meriansborstel rups in het vizier
Beelden die als, innerlijke piano, hun werk doen

Het voelt fijn en natuur laat het hart strelen
Alle rijkdom uit de natuur kan nooit vervelen
Genietend van sijzengekwetter
Bij een stromende beek, wat watergekletter

Bewustwording in een stilterevier
De belevenis geeft intens plezier
Druk laat je hier wegstromen
Een blad zie je in het water langs komen

Roel van Ekeris©


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 25-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Stilte revier’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.