INLOGGEN
«»

Hou vol!

Hou vol!

In tijden van
onzekerheid moeten we
hoop houden
dat alles weer goed
komt.

Het vraagt ons ook
moed
in deze zeer moeilijke
tijd
kracht en liefde hebben
we zeker nodig.

Verlies nooit de hoop
naar een nieuwe
morgen!

Wonderen hebben we
nodig,
daar moeten we in
blijven geloven.

De kleine momentjes
zijn zo kostbaar,
koester ze.

Het leven draait om
liefde, geluk, respect
en er voor elkaar zijn.

Verdriet daar ontkomen
we zeker niet aan,
dat hoort bij het leven.

De wonderlijke

schoonheid zit
in kleine dingen.

Help elkaar waar het
nodig is, want het wordt
zeker gewaardeerd.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Hou vol!’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.