INLOGGEN
«»

Supermarkt

Supermarkt

Bijna alle dagen aan het
werk in de supermarkt.

De
boodschappenkarretjes
clean maken vanwege
het coronavirus.

Het is heel wat,
natuurlijk is dat niet
gewoon,
maar toch moet het
gebeuren.

Heel erg knap voor het
zelfde loon.

Het meisje dat ik sprak
vond het waarschijnlijk
heel fijn dat ik haar er
over aansprak.

Een en al lof,
hoelang moet zij dit nog
doen,
zij weet het niet,
maar niemand eigenlijk.

Mensen,
wees een beetje aardig
tegen het personeel van
de supermarkt, ze
hebben de laatste tijd
heel hard moeten werken.

Groot Respect.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-05-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Supermarkt ’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.