INLOGGEN
«»

Het licht

Het licht

De zon kwam
vanmorgen wat later
tevoorschijn er was een dicht
wolkendek.

Pasen is voorbij het is
heel anders verlopen
dan we hadden
voorgesteld.

De meeste mensen
waren verstandig om
thuis te blijven.

Met Pasen was er veel
licht dat is goed voor ons
allen.

Het licht is heel
belangrijk in het leven,
daar kan je altijd iets
positiefs uit halen.

De dag met een licht
zonnetje wel fris maar
het is tenslotte nog april.

Maak er allen een fijne
dag van vergeet niet aan
andere mensen te
denken die alleen zijn.



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het licht’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.