INLOGGEN
«»

Ik alleen.

Ik alleen kan over mijzelf oordelen
Ik ken mij verleden als geen ander
Ik weet de reden van mijn eigen keuzes
Ik weet wat er in mijzelf zit
Ik weet wat ik heb geleden
Ik weet hoe het is om sterk of breekbaar te zijn
Ik weet wie ik ben
Ik ken mijzelf....

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-07-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst
Actief sinds: 18-05-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik alleen.’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.