INLOGGEN
«»

Herinnering

rare, ritselende, vallende geluiden
plots gaat alle licht dicht
een vage geur komt me tegemoet
Boven is de kamer één groot licht

Vlammen laaien hoog omhoog
door rook kan ik niets meer onderscheiden
alles gaat in vlammen op
ik wil mezelf uit angst bevrijden

Diep van binnen weet ik
dat ik het niet wil zien of weten
En na al die uren van angst,
het nog steeds probeer te vergeten

Ik sleept mezelf van dag naar dag
verzonken in mijn verdriet
zonder een woord van zelfbeklag.
maar niemand die het ziet

Geconfronteerd met mijn verdriet.
De eenzaamheid het zware gemis ,
herinnering aan alle tegen slagen
Weet ik dat 't verleden
mijn grootste vijand is!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-05-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

yvette Vanavermaete
Actief sinds: 23-03-2019Informatie bij het gedicht:

2 jaar na mijn ongeval, die me mindervalide maakte, brandde gans mijn bovenverdieping af. Alles om me heen was verwoest en al mijn souvenirs weggeblazen in enkele minuten tijd. Ik had alleen nog de kleren die ik droeg,mijn rolstoel en mijn krukken. Een mens kan veel tegenslagen aan, maar teveel ontneemt je uw moed en werkt op uw moraal. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Herinnering’ van yvette Vanavermaete zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.