Speeltuin aan het strand

Dakoyria

Menig keer ging ik met mijn ouders naar het strand
Ik hoopte stiekem op die verder gelegen speeltuin,
een consumptie verplicht Drinkend uit de hand
Zo'n bol flesje fris, sinas genaamd Prikkelende
bubbels in je keel, best wel lékker! Door de
anderen beaamd

De stormloop op een niet verder te benoemen
schommelding, voor meerdere kinderen bedoeld
Je overzag daarin het complete terrein, nooit
door de zee weggepoeld…..
In de herinnering dit alles alleen verbonden met
de zon Attributen waar je gretig ín klom!

Zo heel gelukkig kunnen zijn met relatief nog
een kleinigheid
Weinig was er maar te besteden, maar tóch veel
aan plezier bereid.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 13-10-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Speeltuin aan het strand’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.