INLOGGEN
«»

Veel teveel zout!

Ik eet een stukje gebraden voorverpakt vlees
op zomaar een boterham
Het is bremzout, meer dan hartig wat mij slecht
bekwam

Ongetwijfeld is het daardoor langer houdbaar
De uiterste verkoopdatum is nadrukkelijk daar
Voor mij niettemin een miskleun van jewelste,
het smaakt werkelijk nergens naar

Misschien daarom wel die extreme hoeveelheid
zout?
De overheid waarschuwt en waarschuwt maar,
dit is werkelijk heel erg fout!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Veel teveel zout!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.