INLOGGEN
«»

Bloemen

Bloemen

Met dankbaarheid
ontvingen wij een
prachtig bloemenstuk,
omdat wij iemand met
liefde hadden geholpen.
Zij wist de weg niet in de
buurt,
maar wij gelukkig wel.
We hadden haar bij de huisarts gebracht
en vrij snel werd ze per
ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.
Na enkele dagen mocht ze
het ziekenhuis verlaten.
Een medemens helpen in
nood.
Het is fijn om voor een
ander mens er te zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dick Voogd
Actief sinds: 06-12-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloemen’ van Dick Voogd zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.