INLOGGEN
«»

Een wéreldshirt!

Wij, van de koffiegroep brachten gezamenlijk
een bezoek aan "het" winkeltje...
Heel vaak vindt je er kleding voor een
schappelijke prijs En ik zág iets, zo leuk,
onwijs!

Je zou toch denken, die moet passen, een
nogal wijd uitgevallen shirt
Mispoes, hij bleef halverwege hangen en stond
ik mooi voor paal tegenover allen


En dan die prijs... vrijwel minder dan niets
Zij overtroffen zelfs zichzelf en dat was al bijna
te verwaarlozen
Het lukte bíjna, het scheelde zo weinig, wat je
noemt een piets

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 25-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een wéreldshirt!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.