INLOGGEN
«»

Kapotte jarretel...

Je droeg in die jaren nog een jarretel
Daarmee opgehouden werden nylon
kousen

Totdat er op een dag een brak,
vanzelfsprekend dat zo'n kous dan zakt...
Midden op straat, veel schaamte zoals

het gaat Tot mijn plezier bedacht ik dat
ik nog een stuiver had, die vulde prima op
Wat paniekerig in een donkere portiek

gedoken Jahoor, gelukkig zat de boel vast
Toch maar dicht langs de huizen naar
onze woning geslopen!.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kapotte jarretel...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.