INLOGGEN
«»

Kapper

Onder het genot
Van continu geklets
Gebrom en knipperij
Zie ik mezelf

Grijze dotten vallen
Links en rechts
Over schouder
Via been omlaag

Gekriebel en gekam
Spinnend van genot
Tot ze vraagt
En hoe lijkt het zo

Het lijkt op mij
Oude kop en rimpels
Een grijns om de mond
Klaar alweer verdorie

Teleurgesteld
Reken ik af
Blijft grijs liggen
Afgedankt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Wichard de Krijger
Actief sinds: 04-02-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kapper’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.