INLOGGEN
«»

Gewaarwording.

De belevenis van een gewaarwording.

Kies een geschikt moment om af en toe eens stil te staan
kijk eens om je heen en laat je verrassen, van al het moois dat is ontstaan
neem de tijd om rond te kijken en te ervaren, laat het niet voorbij gaan
neem een kiekje en de herinnering blijft eraan.


~

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nolofanilo
Actief sinds: 25-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ Gewaarwording.’ van Nolofanilo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.