INLOGGEN
«»

avondklok

avondklok
het sluiten
geluid verandert in gerucht
een steppebrand
een kleurboek vol verhalen
de deuren gaan op slot
niet voor buiten
wel voor binnen
niemand wil
het spreken delen
de straat gesloten
voor gesprekken

wie zal hun slaap beheren
van zo vroeg wijze kinderen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘avondklok’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.