INLOGGEN
«»

De zondag beginnen

Ik poedel me uitgebreid als fijn zondag begin
Heerlijk geurt het product en ik krijg toch zo'n
zín.

Als ik klaar ben, voel ik me van top tot teen
verzorgd en daarna wel gezorgd dat ik wat
fatsoenlijks eet
Het voelt niet als een straf, met veel plezier
dat ik lekker ontbeet!

Langzaam maak ik me op voor verplicht te
verrichten zaken Volop de tijd heb ik daarvoor;
nood eraan zal me niet raken.

Op de achtergrond hoor ik heel plezierig een
geluid; de radio staat aan en die mag best lúid...
Overspoeld voel ik me door tevredenheid
Vandaag zo een dag die totaal dan niet spijt!

Dakoyria, 2017.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De zondag beginnen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.